Abraham Wetterintie 6

Modernia asumista Herttoniemessä

L Arkkitehdit suunnitteli Herttoniemeen korkealaatuisia vuokra-asuntoja joissa mm. käytetyt materiaalit ovat laadukkaampia kuin vuokra-asunnoissa yleensä.

Rakennusten ulkoarkkitehtuuri on selkeä ja yhtenäinen koko korttelin osalta. Talojen elävöittämiseksi julkisivussa on käytetty sekä rappauspintaa että muurattua, tumman harmaata tiiltä. Myös osa parvekkeista on luotu elävöittämään arkkitehtuuria.

Asunnot ovat varustettu lasitetuilla parvekkeilla, joissain yksiöissä on viehättävä ranskalainen parveke. Ylempien kerrosten asunnoissa on kattoterassit. Porrastuvat pihasiivet ja kattoterassit elävöittävät pihapiiriä ja julkisivua.

Suuremmissa asunnoissa on saunat, jonka lisäksi yhteiskäytössä ovat talosaunat sekä joka talossa oleva yksi näköalasauna. Myös katolla sijaitseva näköalasauna toimii arkkitehtonisena lisänä julkisivuun.

Talojen varusteluun kuuluvat luonnollisesti myös omat pesulat, kuivaushuoneet sekä suuri yhteinen kerhotila. Asumismukavuutta tuo myös se että porrashuoneista pääsee suoraan paikoituskellariin.

Abraham Wetterintie 6

Sijainti: Herttoniemi, Helsinki

Laajuus: 25 500 brm²

Valmistunut: 2013

Tilaaja: Keva

Abraham Wetterintie 18

Herttoniemi, Helsinki / 2015

Hertsi asunnot

Herttoniemi, Helsinki / 2021

Ruususenrinne

Roihuvuori, Helsinki / 2020