Meille töihin

Me olemme kaikki erilaisia, mutta meitä yhdistää palo tehdä parempaa tulevaisuutta.

Kansainvälisessä tiimissämme työskentelee 10 eri kansallisuutta. Suunnittelufilosofiamme perustuu yksilön vapauteen tehdä omat suunnitteluratkaisunsa ja siten kantaa myös vastuu omasta työstään.

Perinteisillä ulkomaanekskursioillamme tutustumme kiinnostavimpiin kohteisiin maailmalla ja nostamme maljan hyvälle arkkitehtuurille.

Tuemme ja sparraamme toisiamme arjessa.

Suuri joukkomme ammattilaisia takaa sen, että aina on joku jolta kysyä. Arkkitehtuuri on aina ryhmätyötä, siksi emme usko yksittäisiin sankaritarinoihin vaan timanttisiin joukkueisiin. Sekä työtilamme, että viestintäohjelmistomme on rakennettu tiimien ympärille.

Joka perjantaisessa toimistoaamiaisessamme käymme läpi tulevan viikon ajankohtaisia asioita sekä järjestämme presentaatioita erilaisista kiinnostavista teemoista.

Kehitämme tekemistämme jatkuvasti.

Teemme minikyselyitä ja nopeita kokeiluja viikoittain. Lisäksi järjestämme vuosittain Big Room Bileet, missä keskustelemme, pohdimme, ideoimme ja äänestämme tulevaisuutemme työtavoista. Vahva taloutemme mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

Pitkälle viety digitalisaatio jättää meille enemmän aikaa itse suunnittelutyölle. Neuvottelujärjestelmämme, viestintäohjelmistomme sekä tiimityötilamme toimivat samalla digitaalisella alustalla, jonka avulla pääset haluamiisi tietoihin käsiksi, otat yhteyttä kollegaan tai pidät pikapresiksen läppäriltä tai mobiilista.

Suunnittelukilpailut ovat keskeinen osa tutkimustamme ja tuotekehitystämme, kun kilpailuissa menestyy, kova työ palkitaan.

Miksi meille

Etumme

Lounasetu, Liikuntaetu, Kulttuurietu, Työmatkaetu, Hyvinvointietu esim. hammaslääkäriin tai hierontaan,
Kaupunkipyöräetu, Perjantai-aamiainen toimistolla.

Työskentele etänä

Olemme lapsiperhe- ja opiskelijaystävällisiä. Työsi joustaa etätyön avulla, puistossa, kahvilassa, mökillä, ulkomailla.

Kaiken keskellä

Yli 200 lounasravintolaa 10 min säteellä. Puttesin yläkerrassa, Stockmannin naapurissa.

Yhteisö

Me käymme boulderoimassa ja katsomassa balettia, pelaamassa beachwolleyta ja pomppimassa trampoliinipuistossa, me kierrämme gallerioita ja välillä baareja. Koska se on kivaa!

Työympäristö

Uudet tiimityöpainotteiset työtilamme toimivat työympäristösuunnittelumme showroomina
Flat white vai latte? – barista-tasoista erikoiskahvia by Kaffa Roestery.

Vapaus & vastuu

Meillä jokainen saa suunnitteluvapautta, mutta myös vastuuta – suunnitelmia ei sanella yläpuolelta.

Vaihda alaa toimiston sisällä – työtehtäväsi elävät urasi mukaan

Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä ja kovia ammattilaisia osaksi mahtavaa porukkaamme. Lähetä hakemus, cv ja portfolio osoitteeseen [email protected].

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että L Arkkitehdit Oy kerää ja säilyttää tietojasi rekrytointitarkoitukseen. Säilytämme tietoja korkeintaan vuoden ajan.