Kalevankatu 6

L Arkkitehtien oma toimisto

Uudet toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Paratiisilintukorttelissa alun perin vuonna 1938 valmistuneessa Suomitalon laajennusosassa. Kiinteistö on tunnettu Yrjönkadun puoleisella seinustalla olevasta Wäinö Aaltosen reliefistä nimeltä ”Odottamaton vieras”.  

Kauniilla, perinteisellä korihisseillä noustaan suoraan käytössämme olevaan viidenteen kerrokseen.  

Laajamittainen remontti

Tilassa suoritettu täydellinen remontti alkoi purkamalla edellisen käyttäjän aikana ollut vanha huonejako, jolloin koko kerroksen laajuiset, avarat ja valoisat tilat tulivat esille.  

Toimisto suunniteltiin palvelemaan oman henkilökunnan tarpeita sekä erilaisia työvaiheita ja projektitilanteita. Työpisteet on jaoteltu kahteen siipeen tiimeittäin. Tiloja jakavat lasiseinäiset ryhmätyötilat sekä pienet hiljaiset huoneet. Työmukavuuteen on erityisesti kiinnitetty huomiota huolehtimalla riittävästä akustoinnista, joilloin avotilassa työskenteleminen on miellyttävää. Työpisteet mahdollistavat ergonomisen työskentelyn ja sitä tukee tiloissa oleva säädettävä valaistus. 

Toimistosiipien lisäksi on erityinen yhteistiloiksi tarkoitettu siipi, jossa sijaitee iso ja avara keittiö sekä lounge-alue, missä pidetään viikottain yhteiset toimistokatsaukset ja vaihdetaan päivän aikana kuulumisia. Modernit asiakasneuvotteluhuoneet sijaitsevat myös tässä osassa. 

Kalevankatu 6

Sijainti: Kamppi, Helsinki

Laajuus: 768 brm²

Valmistunut: 2019

Tilaaja: me itse

ECHA Telakkaranta

Hietalahti, Helsinki / 2019

Technopolis Ruoholahti 3

Salmisaari, Helsinki / 2018

Iso Paja

Pasila, Helsinki / 2019