Sisustusarkkitehtuuri

Olemme monipuolisia ja kokeneita sisustusarkkitehtuurin ammattilaisia.

Teemme sekä erilliset sisustushankkeet että toimimme osana laajempaa arkkitehtitiimiä. Meitä kiinnostaa tilojen monimuotoisuus – suunnittelemme tilat kokonaisvaltaisesti sekä kohdetta, että ihmistä varten.

Suunnittelukohteen loppukäyttäjänä on aina ihminen, ja tämä ajatus ohjaa työtämme alusta loppuun.

Sisustuksella on suuri merkitys, olipa kyseessä sitten työympäristö, edustustila, kauppakeskus taikka esimerkiksi asuntokohde.

Ammattitaidolla suunniteltu tyylikäs ja toimiva sisustuskokonaisuus herättää tilan eloon, sekä tukee sitä käyttävien jokapäiväistä toimintaa ja elämää. Mielenkiintoiset tilaratkaisut, joissa on miellyttävät väri- ja materiaalivalinnat sekä oikeanlainen valaistus ja akustiikka vahvistavat hyvää ilmapiiriä, parantavat viihtyvyyttä ja saavat aikaan positiivista energiaa.

Toimialueemme on laaja ja se käsittää sekä saneeraus- että uudiskohteita. Panostamme kehittymiseen ja osaamiseen työssämme sekä haemme maailmalta uusimpia virtauksia ja suuntauksia, jotka koskettavat alaamme. Teemme yhteystyötä monien erityisosaajien kanssa, kuten esimerkiksi vihersuunnittelijat ja työtilamittauksiin erikoistuneet yhteistyökumppanit. Haastamme itsemme luomaan uudenlaisia ratkaisuja projektien nykyaikaisiin haasteisiin.

Perehdymme syvällisesti asiakkaaseen ja kiteytämme ydinajatuksen, joka punaisen langan tavoin johdattelee läpi projektin.