Hanke sijaitsee Espoon Karakalliossa, vanhalla ostaritontilla, jolle suunnitellaan kolmen asuinkerrostalon, päivittäistavarakaupan ja pysäköintilaitoksen kokonaisuus. C-rakennuksessa, joka asettuu alueen keskipisteen, torin laidalle, on vuokra-asumista, päivittäistavarakauppa ja liiketiloja. Rakennus kuuluu korttelikokonaisuuteen, joka muodostaa asuinalueen uuden keskustakorttelin.

Asuinrakennus on 4-kerroksinen ja yksiportainen, ja sen rakennusoikeus on 1705 k-m2. Asunnot avautuvat pääasiassa itään ja länteen parvekejulkisivujen kautta. Päivittäistavarakauppa sijaitsee asuinrakennuksen pohjoispuolella, liiketilat asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Liiketilojen ja päivittäistavarakaupan rakennusoikeus on 760 k-m2.

Asemakaavan tavoitteiden mukaisesti rakennuksen väritys ja materiaalit ovat rauhalliset ja luonnonläheiset. Kivijalkakerros on kauttaaltaan paikallamuurattua tiiltä, muuten julkisivut ovat rapattuja. Alin kerros on eläväinen ja avoin. Tunnelmassa on pyritty ajattomuuteen ja rauhallisuuteen.

(Mira 10.10.22 referenssiluetteloa varten. Tästä tietoja projektitekstiin.)