Pelican Self Storage

Nykyaikaista varastointia

Pelican Self Storage on vakiinnuttanut asemansa varastointipalveluna Suomessa. L Arkkitehdit on vastannut useasta hankkeesta Suomessa sekä ulkomailla jo muutaman vuoden ajan. 

Yhteensä kehityshankkeita yhdessä Pelicanin kanssa on yli kaksikymmentä. Hankkeet sijaitsevat niin Suomessa kuin myös Ruotsissa ja Tanskassa. Kuusi hankkeista on valmistunut. 

L Arkkitehdit on ollut myös laatimassa sekä kehittämässä Pelican Self Storagen konseptia ja varastointia yhteistyössä heidän kanssaan. 

Pelican Kaari

Kuusikerroksinen päärakennus sisältää vaihtelevan kokoisia itsepalveluvarastoja, pienen kaupan, henkilöstö- ja teknisiä tiloja sekä väestönsuojan. Rakennuksen maantasokerroksessa on lisäksi pop-up liiketiloja, sekä nosto-ovilla varustettuja varastoja, joihin kuhunkin on itsenäinen kulku suoraan ulkoa.

Pelican Kaari

Pelican Nöykkiö

Kahdelle eri tontille rakennettava kokonaisuus sisältäen 3 ja 4 kerroksiset varastorakennukset sekä yksikerroksisia driveup -varastoja. Päärakennukset sisältävät itsepalveluvarastoja, lisäksi etelätontin päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on pieni kauppa, henkilöstötiloja, tekniset tilat sekä väestönsuoja. Yksikerroksiset driveup -rakennukset sisältävät nosto-ovilla varustettuja itsepalveluvarastoja, joihin kuhunkin on itsenäinen kulku suoraan ulkoa.

Pelican Nöykkiö
Pelican Nöykkiö

Pelican Varisto

Kolmikerroksinen päärakennus sisältää sisäisten käytävien varsille tehtyjä itsepalveluvarastoja, joiden koot vaihtelevat. Lisäksi rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on pieni kauppa, henkilöstötiloja, tekniset tilat sekä väestönsuoja.

Yksikerroksiset driveup -rakennukset sisältävät nosto-ovilla varustettuja itsepalveluvarastoja, joihin kuhunkin on itsenäinen kulku suoraan ulkoa.

Pelican Varisto
Pelican Varisto

Pelican Tapiola

Kimmeltie 1-3 osoitteessa sijaitsevat, yli 10 vuotta tyhjillään olleet toimistorakennukset saivat uutta elämää kun kohteeseen avattiin Espoon kolmas Pelican Self Storage. Kokonaispinta-alaa löytyy yli 10 000 m² ja rakentaminen laajoine sisäpuolisine purkutöineen kesti kaksi vuotta. Näin vanhoja toimistotaloja ei tarvitse purkaa vaan ne voivat saada uuden elämän tämän päivän tarpeen mukaisessa toiminnassa.

Pelican Tapiola
Pelican Tapiola

Pelican Kaari

Sijainti: Kannelmäki, Helsinki

Laajuus: 5 600 brm²

Arvioitu valmistuminen: 2023

Tilaaja: Pelican Finland Oy

Pelican Nöykkiö

Sijainti: Espoonlahti, Espoo

Laajuus: 7 700 brm²

Valmistunut: 2022

Tilaaja: Pelican Finland Oy

Pelican Varisto

Sijainti: Varisto, Vantaa

Laajuus: 7 000 brm²

Valmistunut: 2021

Tilaaja: Pelican Finland Oy

Pelican Tapiola

Sijainti: Tapiola, Espoo

Laajuus: 10 100 brm²

Valmistunut: 2021

Tilaaja: Pelican Finland Oy

Postipuiston pysäköintitalo

1. sija Pohjois-Pasila, Helsinki / 2019

Okhta Mall

Pietari, Venäjä / 2016

Safiiriparkki

Kivistö, Vantaa / 2019